بسیاری از کسب و کار ها که اقدام به ارائه کالا و خدمات می کنند در طول فرآیند های کاری خود دیر یا زود نیازمند حضور در فضای مجازی می شوند. حضور کسب و کار ها در فضای مجازی به چندین شکل امکان پذیر می شود. برخی از کسب و کار ها کار خود را صرفا جوامع مجازی معرفی می کنند و از امکانات و ابزار های آن نرم افزار برای معرفی خود بهره می برند. این کار بسیار پر خطر است، چون چندین سال تلاش در یک جامعه مجازی ممکن است با تغییر کوچکی در سیاست کاری شرکت یا ساختار جامعه از دست برود. بسیار اتفاق افتاده است که جوامع مجازی مختلف به دلایل مالی یا تغییر سیاست شرکت اقدام تغییر در عملکرد و یا حتی عدم فعایت و تعطیلی نرم افزار نمایند. به عنوان مثال نرم افزار قدرتمندی مانند گوگل پلاس که دارای پشتوانه قوی و حمایت مالی شرکت آلفابت بود، اقدام به تعطیلی جامعه مجازی خود و از دسترس خارج کردن سرور های این نرم افزار کرد.
آموزشگاه های زیادی در سراسر کشور در حال فعالیت هستند. این آموزشگاه ها در حوزه های مختلفی چون ربان های خارجه، مهارت های فنی و حرفه ای، کشاورزی و سایر موضوع مشغول ارائه خدمات به مشتریان خود هستند. اینگونه مجموعه ها در بستر اینترنت می توانند به سادگی سطح آموزش خود را ارتقا دهند. امروزه آموزشگاه های مجازی جایگاه زیادی را بدست آورده و در تلاش است تا سهم بیشتری از بازار آموزش را به خود اختصاص دهند. آموزش کجازی در بستر وب و طراحی سایت زیبا و کاربری می تواند در پیشبرد این هدف رهگشا باشد.
طراحی سایت، نخستین گام در حوزه دیجیتال مارکتینگ است. بعد از طراحی سایت شما باید به معرفی وب سایت خود بپردازید. برای اینکه وب سایت شما توسط کاربران فضای مجازی دیده شود، شما باید چندین کار مختلف انجام دهید. ابتدا مشخص کنید که چگونه می خواهید کاربران را جذب کنید. برای این کار می توانید از گوگل، ادرورز، جوامع مجازی، تبلیغات پیامکی و...استفاده کنید، ولی در نظر داشته باشید که باید کاربران را به صفحه خاصی در وب سایت خود هدایت کنید. به این صفحات که کاربران با مشاهده تبلیغات شما و کلیک بر روی لینک سایت وارد آن می شوند، لندینگ پیج (landing page) می گویند.
طراحی وب سایت یک ساختار بین المللی دارد و در قید مکان نیست و مانند برخی از کسب و کار ها ملزم به استفاده محلی نیست. در کشور هایی غیر از ایران که کسب و کار ها ساختار بین المللی دارند، اکثر تیم های طراحی سایت بصورت بین المللی عمل می کنند و حتی دارای زبان مشترک نیز نیستند. در این شرکت تبلیغات و بازاریابی بصورت بین المللی انجام می شود. شرکت هایی مانند wix، motocms، که حجم بزرگی از طراحی سایت بین المللی را به عهده دارند، مثلا شرکت motocms که یک شرکت هندی است بخش عمده مشتریان خود را از بازار روسیه جذب می کند. امروزه جوامع مجازی و پیام رسان های اینترنتی ارتباطات گسترده ای را در حوزه ارتباطات متنی و انواع فایل ایجاد کرده است.
طراحی سایت یکی از کسب و کارهایی است که برای هر کسب و کاری ضروری است. کسب و کار ها به دنبال توسعه سهم خودشان از بازار هستند و برای انجام این کارهای مختلف مهمی انجام می دهند و تبلیغات خود را به شیوه های مختلف و در مکان های مختلف نمایش می دهند. با توجه به اینکه در تبلیغات های دنیای مجازی بیشترین اشاره به گسترش فضای کسب و کار دیجیتال است و همیشه صحبت ها از کسب و کار های جهانی به میان می آید و دسترسی پذیری از همه جای دنیا یک بحث روزانه است. این امر باعث گردیده تا اکثر کسب و کار های کوچک دنیای وب و جوامع مجازی را برای خود مناسب نبینند و هیچ تلاشی برای ورود به آن نکنند.
در دنیای دیجیتال مارکتینگ، طراحی سایت اولین گام برای ورود این حوزه است. طراحی وب سایت برای صادرات محصولات و خدمات باید به گونه ای باشد که ساختار ها و ملزومات بین المللی بصورت کامل رعایت گردد تا بتوان از مزایای این بازار بهره برد. اولین و مهم ترین ویژگی، استفاده از چند زبان در وب سایت است. برای ورود به بازارهای جهانی در حوزه دیجیتال مارکتینگ استفاده از یک سایت چند زبانه اولین و بارزترین ویژگی است. با توجه به محدوده فعالیت و بازار سنجی، استفاده از زبان های انگلیسی، فرانسه، عربی، چین و اسپانیایی باید در نظر گرفته شود. حال اگر بازار هدف، اروپا و آمریکای شمالی باشد، انگلیسی و فرانسه دارای اولویت بالا بوده و در صورتی که آمریکای جنوبی بازار هدف در نظر گرفته شود، اسپانیایی را می توان یک اولویت در نظر گرفت.
طراحی سایت موضوعی است که برای بسیاری از افراد و شرکت ها دارای اهمیت زیادی است و انتخاب فرد یا تیم مناسب برای این کار بسیار مهم است. اما مشکل اساسی اینجاست که شما چگونه باید یک فرد یا تیم طراحی مناسب را انتخاب کنید و برای این کار توجه به چه نکاتی ضروری است.
دنیای دیجیتال مارکتینگ افق های جدیدی را به سمت کسب و کار ها در همه جای جهان گشوده است. میزان نفوذ دیجیتال مارکتینگ در کشور های مختلف جهان متفتاوت است. در کشور های پیشرفته یا جهان اول که منبع تولید فناوری هستند، میزان نفوذ اینترنت و دیجیتال مارکتینگ بسیار بالاست. و مردم بسیاری از اطلاعات فنی محصولات و شرکت های ارائه دهنده محصولات را از طریق اینترنت و وب سایت های اینترنتی انجام می دهند و در بسیاری از موارد خرید های خود را نیز از این طریق به انجام می رسانند. این ها دارای قوانین مشخصی در حوزه دیجیتال مارکتینگ هستند و خریدار با اطمینان خاطر اقدام به خرید آنلاین می کند.
در هنگام طراحی سایت باید نکات مختلفی را در نظر داشته باشید. یکی از موارد مهم و کلیدی که تاثیر زیادی در سئو سایت شما دارد و می تواند بازدیدکنندگان زیادی را به سمت وب سایت شما هدایت کند، ترند کلمات کلیدی است. کلمات کلیدی که ما در ذهن خود داریم باید به بهترین شکل آن استفاده شود. اگر شما یک فرد تکنیکال و فنی باشید، رعایت کردن این اصل بسیار ضروری است زیرا بسیاری افراد بدون در نظر گرفتن ترند ( محبوبیت) کلمات کلیدی اقدام به طراحی سایت می کنند و بازخورد ضعیفی از آن می گیرند.
طراحی سایت اختصاصی معمولا برای شرکت ها و سازمان هایی انجام می گیرد که قصد دارند خاص بودن خود را در همه جا به نمایش بگذارند. وب سایت ها در هنگام طراحی بر اساس یک قالب انجام می گیرد که بستگی به سلیقه مشتری دارد و معمولا شرکت های طراحی وب چندین قالب آماده را در اختیار مشتری قرار می دهند تا او بتواند از بین آن بر اساس سلیقه خود یکی را انتخاب کند. این قالب ها از نظر رنگ، نوع طراحی و کاربرد متفاوت هستند و مالک سایت می تواند بر اساس سلیقه، نوع کاربرد و مخاطب سایت یکی را انتخاب کرده و تغییرات کوچکی را در آن لحاظ کند. این نوع طراحی را، طراحی با قالب های آماده می گویند.